Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Rickenstein
senior tag
Valsz. az ALSA 1.0.14 nem támogatja még rendesen a hangchipped. Frissíteni kellene 1.0.15 -re. Sajnos egyelőre, csak forráskódból tudod felrakni, ami nem is olyan egyszerű (nekem monnyuk elsőre sikerült
). Ha még nem csináltál ilyet, de vállalkozó kedvű vagy (és tudsz angolul), akkor megpróbálhatod magad is felrakni, ellenkező esetben kérj meg egy szakembert. Szerintem nemsokára felkerül valamelyik netes tárolóba is és akkor már a Frissítéskezelő is elvileg le fogja tölteni.
Aktív témák
Aktív témák
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ha még nem csináltál ilyet, de vállalkozó kedvű vagy (és tudsz angolul), akkor megpróbálhatod magad is felrakni, ellenkező esetben kérj meg egy szakembert. Szerintem nemsokára felkerül valamelyik netes tárolóba is és akkor már a Frissítéskezelő is elvileg le fogja tölteni.