Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Rickenstein
senior tag
Valsz. az ALSA 1.0.14 nem támogatja még rendesen a hangchipped. Frissíteni kellene 1.0.15 -re. Sajnos egyelőre, csak forráskódból tudod felrakni, ami nem is olyan egyszerű (nekem monnyuk elsőre sikerült
). Ha még nem csináltál ilyet, de vállalkozó kedvű vagy (és tudsz angolul), akkor megpróbálhatod magad is felrakni, ellenkező esetben kérj meg egy szakembert. Szerintem nemsokára felkerül valamelyik netes tárolóba is és akkor már a Frissítéskezelő is elvileg le fogja tölteni.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ha még nem csináltál ilyet, de vállalkozó kedvű vagy (és tudsz angolul), akkor megpróbálhatod magad is felrakni, ellenkező esetben kérj meg egy szakembert. Szerintem nemsokára felkerül valamelyik netes tárolóba is és akkor már a Frissítéskezelő is elvileg le fogja tölteni.