- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
válasz
sghc_toma #3160 üzenetére
Na ehhez sajna teljesen analfabéta vagyok; szó szerint.
Mit kell vele tenni?
Beraktam egy file-ba, amit futtathatóvá tettem, és lefuttattam, de nem csinál semmit azon kívül, hogy kiírja folyamatosan a terhelést, ami ráadásul számomra érthetetlenül "magas". Ha nem csinált semmi mást a gép, akkor se ment le 7% alá perceken át. Ami azért soknak tűnik. Illene neki üresjáratban 2 % alá menni nem? A win lement annyira ha pl. a winamp-ben végetért a muzsika, és szépen kikapcsolt 15 másodperc tétlenség után. (pedig azon még ugye vírusírtó is volt, meg egyéb szutykok, itt meg csak a Skype van, amit hiába lőtem le. 1 %-ot csökkent nélküle.)
Kipróbáltam 10%-ot beírva, és ekkor se csinált semmit, pedig már vagy 20-szor írta, hogy 7,8-7,7... A minimum amit láttam 3,8volt tartósan.
Valamit elrontottam?
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest