Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha ez vígasztal, mióta xorg van, azóta nekem se sikerül akármit beállítani, kvázi, mintha szarna az xorg.conf-ra sok esetben, és ez nem Ubuntu specifikus. Nekem is viszi lazán a 100 Hz-et a crt-m, de 75-nél többet nem tudok neki beállítani az istennek se (Ubuntu, Debian, Fedora, openSUSE alatt próbáltam). Az xfree86-os időkben azt állított be, amit beírtam a conf-ba (még ha hülyeség volt is).
Az ilyen jellegű okosodást hívom elvindózeresedésnek, amikor egy faszszopó program felülbírálja a felhasználó beállításait, mert ő úgy gondolja, hogy jobban tudja...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- 4TB Gen4x4 SSD
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest