Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
SZVSZ eddig a Thunderbird levelező jött be a legjobban win alatt, így örültem, hogy ez alapban benne van az ububtuban. De soha nem tetszett a beleépített (vagy csak hozzá telepített???) naptár és feladatszervező funkció. Az outlookot meg nagyon nem csiptem. Most láttam, hogy az Ubuntu rendelkezik egy mindent egyben programmal (asszem evulotion?). Mi a véleményetek erröl? VAn olyan jól testreszabható a levelezője, mint a viharmadár? Spam szűrő? A naptárfunkcióját használja valaki? Vagy valami más program esetleg?
És tudom, hogy a gugli barátom, de ha megkérdezem, hogy hol lehet jó kis asztaltémákat letölteni, akkor kidob egy rakás oldalt, aminak nagy része nem túl jó. Mit tapasztalt linuxosok, tudtok egy olyat ajánlani, ami jó?
Momentán ennyi, előre is köszi a válaszokat.

Aktív témák
- Energiaital topic
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fogyjunk le!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- YouTube
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Honor Pad X8a 4/64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest