Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
SZVSZ eddig a Thunderbird levelező jött be a legjobban win alatt, így örültem, hogy ez alapban benne van az ububtuban. De soha nem tetszett a beleépített (vagy csak hozzá telepített???) naptár és feladatszervező funkció. Az outlookot meg nagyon nem csiptem. Most láttam, hogy az Ubuntu rendelkezik egy mindent egyben programmal (asszem evulotion?). Mi a véleményetek erröl? VAn olyan jól testreszabható a levelezője, mint a viharmadár? Spam szűrő? A naptárfunkcióját használja valaki? Vagy valami más program esetleg?
És tudom, hogy a gugli barátom, de ha megkérdezem, hogy hol lehet jó kis asztaltémákat letölteni, akkor kidob egy rakás oldalt, aminak nagy része nem túl jó. Mit tapasztalt linuxosok, tudtok egy olyat ajánlani, ami jó?
Momentán ennyi, előre is köszi a válaszokat.

Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hogwarts Legacy teszt
- Arch Linux
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Futás, futópályák
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest