Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kovaax
üzenetére
nem néztem a faq-ot, csak a letöltéseket, és ott a linuxra és mac-re az írja, hogy xlite.
mondjuk én próbáltam a linphone-t, és (elnézést, de) egy kalap kaka az ekigához képest. nem tudtam vele egy hívás felépüléséig eljutni, annyira instabil volt.amúgy igen, ez egy a sok voipszolgáltató közül. az áraik nagjyából egyformák ezeknek. ha regisztrálsz, akkor tudsz bankkártyával például pénzt tölteni az egyenlegedre, és arról hívni. egyes szolgáltatók adnak ingyenes perceket bizonyos irányokba (pl. általában magyar vezetékes irányba), ha töltesz fel pénzt. én voipbuster-t használok, náluk 120 napig ingyen telefonálsz a "free"-nek megjelölt helyekre, de sok más irányba is jó olcsó. főleg nemzetközi hívásoknál éri meg (nekem).
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest