Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
hmm, tényleg, ezt benéztem

a xorg verziót néztem véletlen, az meg ugye 1:7.5, és ezt néztem el 1.7.5-nek...azért akarok újabb verziót feltenni, mert hiába igazítják a csoamgot a kiadáshoz, de sajna a jelnlegi kiadással nm megy rendesen a hardverem. most még megpróbálom a frissebb kernelt (.33-ast és .34rc7-et is feltettem próbaképpen).
sajnos ez a hardver nem enged sok választási lehetőséget. amiket eddig próbáltam rajta azok közül csak az uborka és az f13 ment, de compizzal azok is fagynak (suse11.2 és 11.3 valamint sabayon 5.2 már a home screenig se jutott a live cd-ről). szóval most próbálok valami megoldást találni, mert szeretném kihasználni a gépet, ha már megvettem.
Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest