- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
hmm, tényleg, ezt benéztem

a xorg verziót néztem véletlen, az meg ugye 1:7.5, és ezt néztem el 1.7.5-nek...azért akarok újabb verziót feltenni, mert hiába igazítják a csoamgot a kiadáshoz, de sajna a jelnlegi kiadással nm megy rendesen a hardverem. most még megpróbálom a frissebb kernelt (.33-ast és .34rc7-et is feltettem próbaképpen).
sajnos ez a hardver nem enged sok választási lehetőséget. amiket eddig próbáltam rajta azok közül csak az uborka és az f13 ment, de compizzal azok is fagynak (suse11.2 és 11.3 valamint sabayon 5.2 már a home screenig se jutott a live cd-ről). szóval most próbálok valami megoldást találni, mert szeretném kihasználni a gépet, ha már megvettem.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A3000 6G 1 év gar.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest