- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
hmm, tényleg, ezt benéztem

a xorg verziót néztem véletlen, az meg ugye 1:7.5, és ezt néztem el 1.7.5-nek...azért akarok újabb verziót feltenni, mert hiába igazítják a csoamgot a kiadáshoz, de sajna a jelnlegi kiadással nm megy rendesen a hardverem. most még megpróbálom a frissebb kernelt (.33-ast és .34rc7-et is feltettem próbaképpen).
sajnos ez a hardver nem enged sok választási lehetőséget. amiket eddig próbáltam rajta azok közül csak az uborka és az f13 ment, de compizzal azok is fagynak (suse11.2 és 11.3 valamint sabayon 5.2 már a home screenig se jutott a live cd-ről). szóval most próbálok valami megoldást találni, mert szeretném kihasználni a gépet, ha már megvettem.
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest