Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
danaboy
üzenetére
Engedd meg, h itt reagáljak, ugyanis kulonosebben nem szeretnék belemenni a témába, tehát ha lehet, csak pár reakciom lenne:
Köszi meglátásaid ecsetelését.
Egyébként igen, épp ezt irom, hogy teljesen rendben van a tény, h reagáltál a virustémára korabban is, jelztem,, vettem az adást, h
ne mkokrétan rám ,vagy bárkire reagáltál, hane máltalanosságban.
Az mellékes,h két ember esetleg
nem ért egyet mindenben, ugyanis egészséges vita belefér.
Amúgy roviden utaltam is azokra, mikben nem, illetőleg , a rovidség kedvéért
nem ismételnék most megint, hanem a tegnapi hsz-eimet, mondom, olvasd el, amennyiben érdekel, miben más és miben hasonlo a meglatasom a tieidéhez.
Az, h paranoidnak tartod magad, a te meglátásod, ehhez ne mtudok hozzászolni,
nem ismerlek.
Amiket itt irtál, a rám reagált utolsó előtti hsz-edben, abban a hosszuban, abban azonban tényleg fellelek tulzásokat. Ez nem feltétlen baj, hanem te igy űáll a dologhoz, szived joga. 
Én valahol ama kettő hozzáállás kozott vagyok, ami rád jelelzmo ezek szeritn a virustémában, valamint azoké kozott, akik teljesen félvállrol veszik az effajta aggodast;
de valahol őket is megértem, mert -konkrétan jelezték is tobbe nitt már- sokan
nem nagyon használtak windows az itteniek kozul, csak keveset, és
ne m éltek át pát windowsösszeomlást egy fincsi kis trojai miatt .
Egyébként meg nagyjábol én is laikus vagyok a virusok működésmechanizmusa témában, és nyilván ez is kozrejatszik az én aggodasomban.

Amit még nem ismer eléggé az ember ,avval szemben általaban hajlamos ovatosnak lenni, ezert téged is megértelek.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként igen, épp ezt irom, hogy teljesen rendben van a tény, h reagáltál a virustémára korabban is, jelztem,, vettem az adást, h
Amúgy roviden utaltam is azokra, mikben nem, illetőleg , a rovidség kedvéért