Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
localhost
üzenetére
Értelek, csakhogy tehát szerinted nem csupán én irok badarságot, hanem az antivirus gyártók is? Vagy pedig ők nem badarságot irnak, hanem hazudnak, MINDEN ESETBEN, MÉG FREEWARE antivir esetén is, anyagi haszonszerzés céljabol?
Na jo, végulis nem teljesen kizárt álláspont , hiszen a freeware program kedvet csinálhat a prémium verziókhoz, az userek számára ...
.. de nem tulzás az elméleted, hogy hazudnak, még freeware progijuk esetén is, áttételes okokbol? ...vagy hogy ők is badarságot irnak?Egyébként a gyártók leirasatol fuggetlenul vélekedek, ahogyan, de utolag tőluk is olvastam az én aggodalmamhoz hasonlóakat, mint idéztem tőlük ma.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest