- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
kovaax
üzenetére
A photoshopot nem sokszor használtam, de akkor is főképp csak ezt a lasso toolt használtam benne, hogy ne kézzel kelljen kijelölni bizonyos területeket, hanem a progi jelölje ki szabályosan, hogy azokat más képre lehessen illeszteni, avatarok szerkesztéséhez használtam párszor, de semmi extra dolgot nem csináltam vele, szóval lényegében nyugodt szivvel állhatok át bármi másra, keverni nem fogom őket, az biztos. Most a GIMP-pel meg vagyok elégedve, ez a funkció jól használható benne (egy picit próbálkozni kellett, amig kitapasztaltam, hogy miként működik, de végül sikerrel jártam..)
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs