Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
upszilon
üzenetére
Szerintem ezt ne Vladinak írd, értelmes kérdésre mindig segített.
Nekem is sokat segített (akár csak itt a többség), mert én is alapjában wint használó emberke vagyok, aki kacsingat Ubuntu felé. Ha nem segítenek, el sem tudok indulni. Pl. életben nem jöttem volna rá, hogy az apci beállításokat kell megbuzerálni, hogy ne dobja el a hálókari a kapcsolatot a kis P3-as gépemben...
Volt pár ennél idiótább, nyakatekertebb problémám, hogy pl. hogyan állítsunk be 800*600-nál magasabb felbontást, ha az Ubi szerint (az edid adatok alapján) a monitor nem támogatja, stb, és Vladi meg a többiek mindig segítettek.Kicsit végiggondolva Ubi dolgait, sok dolog logikus benne, csak berögzült nálam (meg sokunknál) a windows sok év alatt, 8-as Ubi verzió előtt éltemben nem láttam működő linuxot, pedig már lassan 24 leszek, aztán most így a 9.10-es verzióval már végre tudom használni úgy, ahogy szeretném, megy a 3D, van teljes CCC-m, van Audigy támogatás, stb.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Motoros topic
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest