- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gerner1
Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
válasz
#51736960 #2039 üzenetére
Viszont OpenOffice-szal azért lehet szívni. Nekem a Writer-rel kellett megírnom egy 200 oldalas doksit. Mit ne mondjak, öregedtem vagy 5 évet. A doksit tetszőleges helyen, tetszőleges időben volt képes szétzúzni és az undo egy idő után nem tudta rendesen visszavonni a dolgokat. Pl. formázást visszavonta, de a stílust nem sikerült, táblázatokat szétcsúsztatott, bekezdéseket tett át új oldalra indokolatlanul, a képaláírásokról meg ne is beszéljünk... Az Impressel kapcsolatban meg munkatársaim panaszkodtak sokat.
Bár linux alá nincs jobb alternatíva, én munkára még nem fognám be. Annak ellenére sem, hogy a munkahelyemen ezt erőltetik (mondjuk itt Windows alatt használjuk). Talán majd az IBM gatyába rázza az egész projektet.
Én egyenlőre csak akkor javaslom, ha otthoni felhasználásra lesz, nem dolgozni.
T_
ui.: billentyűzetkiosztásos problémámra van valakinek ötlete?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest