Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
válasz
üzenetére
Viszont OpenOffice-szal azért lehet szívni. Nekem a Writer-rel kellett megírnom egy 200 oldalas doksit. Mit ne mondjak, öregedtem vagy 5 évet. A doksit tetszőleges helyen, tetszőleges időben volt képes szétzúzni és az undo egy idő után nem tudta rendesen visszavonni a dolgokat. Pl. formázást visszavonta, de a stílust nem sikerült, táblázatokat szétcsúsztatott, bekezdéseket tett át új oldalra indokolatlanul, a képaláírásokról meg ne is beszéljünk... Az Impressel kapcsolatban meg munkatársaim panaszkodtak sokat.
Bár linux alá nincs jobb alternatíva, én munkára még nem fognám be. Annak ellenére sem, hogy a munkahelyemen ezt erőltetik (mondjuk itt Windows alatt használjuk). Talán majd az IBM gatyába rázza az egész projektet.
Én egyenlőre csak akkor javaslom, ha otthoni felhasználásra lesz, nem dolgozni.
T_
ui.: billentyűzetkiosztásos problémámra van valakinek ötlete?
-
Terminus_
aktív tag
Sziasztok!
Gyors kérdés: amerikai angol billenytűzetnél szeretném elérni, hogy SHIFT+Á az " (dupla idézőjel, vagy macskaköröm vagy mi a szösz) legyen, viszont egyenlőre ezt produkálja ¨ . ALTGr+SHIFT+Á viszont eléri a kívánt hatást. Nos, én szeretném elérni, hogy a megszokott, ALTGr nélküli módon legyen dupla idézőjelem. Programozáskor nagyon idegesítő így. Amúgy Rendszer\Beállítások\Billentyűzet Kiosztások tabon az "Amerikai angol Alternatív nemzetközi (korábban us_intl)" van kiválasztva.
Amúgy 7.04 és Gnome.
T_
Aktív témák
- YouTube
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest