- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
xXxPongi
aktív tag
Hello!
Belekezdtem én is a Linux-ba! Perxe mellette fent van még egy biztos op rendszerem, de ez a tanuló szakasz most...
Viszont lehet, hogy nem jól kezdtem neki? Ubuntu 7.10 (tribe5)-t telepítettem fel (plussz pár száz upgrade), viszont ez akkor még csak fejlesztői, tesztelhető változat?
Gondolok itt arra, hogy nekem most nem ezen kéne próbálkoznom?!
Első baj, hogy envy nem működik, mert nem kompatibilis az op-rendszerrel (pedig mintha valakinél azt olvastam volna, hogy 7.10-nél működött neki)
ENVY ERROR: Your Operative System does not seem to be supported by Envyesetleg kérhetek valami segítséget nvidia driver telepítéshez és konfiguráláshoz?
(link is megteszi, ha volt róla szó, de eddig nem találtam a topicban számomra használhatót)előre is thx!
Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs