- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
xXxPongi
aktív tag
Hello!
Belekezdtem én is a Linux-ba! Perxe mellette fent van még egy biztos op rendszerem, de ez a tanuló szakasz most...
Viszont lehet, hogy nem jól kezdtem neki? Ubuntu 7.10 (tribe5)-t telepítettem fel (plussz pár száz upgrade), viszont ez akkor még csak fejlesztői, tesztelhető változat?
Gondolok itt arra, hogy nekem most nem ezen kéne próbálkoznom?!
Első baj, hogy envy nem működik, mert nem kompatibilis az op-rendszerrel (pedig mintha valakinél azt olvastam volna, hogy 7.10-nél működött neki)
ENVY ERROR: Your Operative System does not seem to be supported by Envyesetleg kérhetek valami segítséget nvidia driver telepítéshez és konfiguráláshoz?
(link is megteszi, ha volt róla szó, de eddig nem találtam a topicban számomra használhatót)előre is thx!
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Honor Magic V2 - origami
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Acer LED monitor (B247Y)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs