Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Aktív témák
-
xXxPongi
aktív tag
Hello!
Belekezdtem én is a Linux-ba! Perxe mellette fent van még egy biztos op rendszerem, de ez a tanuló szakasz most...
Viszont lehet, hogy nem jól kezdtem neki? Ubuntu 7.10 (tribe5)-t telepítettem fel (plussz pár száz upgrade), viszont ez akkor még csak fejlesztői, tesztelhető változat?
Gondolok itt arra, hogy nekem most nem ezen kéne próbálkoznom?!
Első baj, hogy envy nem működik, mert nem kompatibilis az op-rendszerrel (pedig mintha valakinél azt olvastam volna, hogy 7.10-nél működött neki)
ENVY ERROR: Your Operative System does not seem to be supported by Envyesetleg kérhetek valami segítséget nvidia driver telepítéshez és konfiguráláshoz?
(link is megteszi, ha volt róla szó, de eddig nem találtam a topicban számomra használhatót)előre is thx!
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gyermek PC játékok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi