- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
xXxPongi
aktív tag
Hello!
Belekezdtem én is a Linux-ba! Perxe mellette fent van még egy biztos op rendszerem, de ez a tanuló szakasz most...
Viszont lehet, hogy nem jól kezdtem neki? Ubuntu 7.10 (tribe5)-t telepítettem fel (plussz pár száz upgrade), viszont ez akkor még csak fejlesztői, tesztelhető változat?
Gondolok itt arra, hogy nekem most nem ezen kéne próbálkoznom?!
Első baj, hogy envy nem működik, mert nem kompatibilis az op-rendszerrel (pedig mintha valakinél azt olvastam volna, hogy 7.10-nél működött neki)
ENVY ERROR: Your Operative System does not seem to be supported by Envyesetleg kérhetek valami segítséget nvidia driver telepítéshez és konfiguráláshoz?
(link is megteszi, ha volt róla szó, de eddig nem találtam a topicban számomra használhatót)előre is thx!
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amazon Fire TV stick/box
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest