- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
blaces
tag
Sziasztok!
Igaz kezdő vagyok linuxban, de inkább ideírok mert ez a ''pontosítot topik'' egyetemen kubunt linux van és nagyon megteccett, főleg a viháncoló ablaka, hogy ha nagyítom, meg ide-oda mozgatom akkor nem olyan merev mint a windowsé, najó nem csak azé, szerintem átláthatóbb mint az uhu azt már próbáltam és köszönöm, jah igen a lényeg
Ubuntu alapú linuxot akarok de nem tom hogy melyiket rakjam fel. Ubuntu vs. Kubuntu (a kubuntu megy szerintem az erősebb gépre de a p2-s teljesítményüre szerintettek melyiket rakjam fel, mert olyat olvastam hogy a kubuntu ugyebár kde alapú és ezé kell neki erősebb gép. (vagy esetleg xubunt, edubuntu-n gondolkozak)
Jah igen...őőő állítólag az egyetemen nekem azt mondták hogy linux alatt is lehet használni a windows messenger-t na nekem ez nem sikerült... ezt hogy kell. állítólag van benne olyan progi beépítve de én még nem taliztam vele. Tényleg van ilyen (és keresgéljek még) vagy csak nagyszájú volt az illető (sajna nem kevés van belőlük... csak mondja, de már mutatni nem tudja)
Bocs skacok ha regényt írtam, de most állok át Linuxra és nekem nagyon bejön (vagyis az egyetemen bejött) ingyenes és biztonságosabb netezés szempontjából, már csak cd-dvd-írás-ra kell rájönöm és a multimédia lejátszásra...) a Windows csak a játék miatt marad meg
Köcce: Lacce
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest