- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok.
Újabb problémám lenne, de ez most az én hülyeségem miatt
Nem tetszett a fölső panel, ezért kapásból töröltem. Ezzel nem is volt gond, egészen mostanáig, ugyanis 1 ideig nem az otthoni wifimet használom....
Töröltem a hálózatkezelő jelzőikonját is.(magát a programot nem). Panelhez nem tudom hozzáadni, mivel nem látok ilyet.
Utána elkezdtem keresni az alkalmazások között. Végignéztem mindet, és nincs ott. Gondolom az internetnél kéne lennie. Utána beállításokat végigtúrtam, különösképpen ott ahol a menüsorhoz új menüpontokat lehet adni. Ott se találtam.
Viszont ha alkalmazást akarnék hozzáadni, ott látszódik, hogy fentvan.Hogyan tudnám előhozni a menüpontot? Szeretnék holnap feljutni 1 olyan wireless hálózatra, amin még korábban linux alól nem voltam.
Van ötletetek, hogy mit tegyek?
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest