Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok.
Újabb problémám lenne, de ez most az én hülyeségem miatt
Nem tetszett a fölső panel, ezért kapásból töröltem. Ezzel nem is volt gond, egészen mostanáig, ugyanis 1 ideig nem az otthoni wifimet használom....
Töröltem a hálózatkezelő jelzőikonját is.(magát a programot nem). Panelhez nem tudom hozzáadni, mivel nem látok ilyet.
Utána elkezdtem keresni az alkalmazások között. Végignéztem mindet, és nincs ott. Gondolom az internetnél kéne lennie. Utána beállításokat végigtúrtam, különösképpen ott ahol a menüsorhoz új menüpontokat lehet adni. Ott se találtam.
Viszont ha alkalmazást akarnék hozzáadni, ott látszódik, hogy fentvan.Hogyan tudnám előhozni a menüpontot? Szeretnék holnap feljutni 1 olyan wireless hálózatra, amin még korábban linux alól nem voltam.
Van ötletetek, hogy mit tegyek?
Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Battlefield 6
- Túraautó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- ASUS notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mobil flották
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest