Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Aktív témák
-
lapa
veterán
üdv. egy kis segítségre lenne szükségem. megpróbáltam 8.10-re telepíteni a Sketchup programot, wine-vel. eközben az útmutató alapján a videodrájvert birizgáló envyNG-t telepítettem (ami telepítette a kde-t, egyébként csak gnome volt).
a gép integrált radeon 3x. EnvyNG azt mondta, hogy "ATI 8.nnn 4" installed, "ATI 8.nnn 4.1" a friss. az nnn ugyanaz volt. nyomtam egy "apply"-t.
no restart után az egyébként sem tökéletes (=óriásbetűs loginképernyő) minden elhullott, a graf betöltésekor tenyérnyi betűk, semmit nem lehet csinálni látómezőn belül. no akkor restart után mondtam, hogy recovery mode és reapir X.
ezután 800x600 betöltődött a gnome desktop, aszittem rendben vagyok. a beépített felbontáskezelőben csak 800 meg 640 felbontás volt, meg "off". kiment a fejemből, hogy valszeg az ati pultban kéne megmondanom neki mit szeretnék, és 19-re lapot hűzós technikával applyoltam egyet az "off"-ra.
no azóta még a shift-alt-f terminálok közötti váltásnál se kapcsol be a monitor, gondolom a felbontás vagy nemtom. ezt már recoverys boot és repair X se javítja meg.
esetleg van egy tar backupom nemrégről, a fentieken kívül semmit nem piszkáltam a mentés óta.
tud valaki segíteni konkrétan milyen parancsokkal tudom újra életre kelteni a gnome desktopomat? köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs