- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
sh4d0w #14209 üzenetére
Tulajdonképpen mi a különbség az asztali környezet és az ablakkezelő között? Annyi, hogy az asztali környezetek plusz funkcionalitást és konfigurációs alkalmazásokat is nyújtanak az ablakkezelés mellett? Egyes asztali környezetekről olvastam, hogy egy másik ablakkezelőn alapulnak – például hogy az LXDE régebben IceWM-et használt, jelenleg pedig Openbox-ot használ. De nem világos, hogy általánosságban igaz-e, hogy minden asztali környezet egy külön is használható ablakkezelőn alapul. Az Xfce-ről és a Gnome-ról például nem olvastam, hogy X vagy Y ablakkezelőjük van.
Azt sem értem igazán, hogy ha például telepíteném külön az IceWM-et, amiről jókat olvastam, akkor milyen funkcionalitást kapnék, és milyet nem.
A képek alapján teljes értékű dolognak tűnt, de elbizonytalanított, hogy az LXDE csak egy építőelemként használta.
(Igazából a Netbook Remixből csak a ume-config-netbook csomagra gondoltam, ami elvileg az Atom-alapú netbookok hardvereihez szabott speciális összetevőket tartalmazza. Habár nem tudom, hogy ezt külön is lehet-e telepíteni; ennek még nem jártam utána.
)
Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- PLC programozás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest