Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Tulajdonképpen mi a különbség az asztali környezet és az ablakkezelő között? Annyi, hogy az asztali környezetek plusz funkcionalitást és konfigurációs alkalmazásokat is nyújtanak az ablakkezelés mellett? Egyes asztali környezetekről olvastam, hogy egy másik ablakkezelőn alapulnak – például hogy az LXDE régebben IceWM-et használt, jelenleg pedig Openbox-ot használ. De nem világos, hogy általánosságban igaz-e, hogy minden asztali környezet egy külön is használható ablakkezelőn alapul. Az Xfce-ről és a Gnome-ról például nem olvastam, hogy X vagy Y ablakkezelőjük van.
Azt sem értem igazán, hogy ha például telepíteném külön az IceWM-et, amiről jókat olvastam, akkor milyen funkcionalitást kapnék, és milyet nem.
A képek alapján teljes értékű dolognak tűnt, de elbizonytalanított, hogy az LXDE csak egy építőelemként használta.(Igazából a Netbook Remixből csak a ume-config-netbook csomagra gondoltam, ami elvileg az Atom-alapú netbookok hardvereihez szabott speciális összetevőket tartalmazza. Habár nem tudom, hogy ezt külön is lehet-e telepíteni; ennek még nem jártam utána.
)
Aktív témák
- Tesla topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Automata kávégépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Elektromos cigaretta 🔞
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A képek alapján teljes értékű dolognak tűnt, de elbizonytalanított, hogy az LXDE csak egy építőelemként használta.
)