Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
sh4d0w #14209 üzenetére
Tulajdonképpen mi a különbség az asztali környezet és az ablakkezelő között? Annyi, hogy az asztali környezetek plusz funkcionalitást és konfigurációs alkalmazásokat is nyújtanak az ablakkezelés mellett? Egyes asztali környezetekről olvastam, hogy egy másik ablakkezelőn alapulnak – például hogy az LXDE régebben IceWM-et használt, jelenleg pedig Openbox-ot használ. De nem világos, hogy általánosságban igaz-e, hogy minden asztali környezet egy külön is használható ablakkezelőn alapul. Az Xfce-ről és a Gnome-ról például nem olvastam, hogy X vagy Y ablakkezelőjük van.
Azt sem értem igazán, hogy ha például telepíteném külön az IceWM-et, amiről jókat olvastam, akkor milyen funkcionalitást kapnék, és milyet nem.
A képek alapján teljes értékű dolognak tűnt, de elbizonytalanított, hogy az LXDE csak egy építőelemként használta.
(Igazából a Netbook Remixből csak a ume-config-netbook csomagra gondoltam, ami elvileg az Atom-alapú netbookok hardvereihez szabott speciális összetevőket tartalmazza. Habár nem tudom, hogy ezt külön is lehet-e telepíteni; ennek még nem jártam utána.
)
Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest