- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
törölt tag
tudom, hogy nincs hibernálás, de nem zavar. soha nem használtam, talán csak egyszer kipróbálni, de még az is pár éve volt, windows alatt... számomra teljesen szükségtelen funkció.
nekem sajnos több dolog is fagy 9.04 alatt. például exaile, scim-bridge, pidgin, update-manager
illetve például a deluge nem hajlandó megjegyezni a torrentjeimet, amint kilépek, elfelejt mindent... mondjuk bugreportolok szorgalmasan, remélem javítják. bár az is lehet, hogy nálam van a hiba...#14178: köszi, ilyesmire gondoltam én is, cska nem jelzi sehol, és nem tudtam, hogy most akkor ez van, vagy csak meghülyült a csomagkezelő.
hunfatal: ha csak a mappában levő képek léptetése a fontos, akkor erre az alapból az ubuntu részét képező eye-of-gnome is elég. én emellett (thumbnailes nézet, meg pár alap szerkesztőfunkció miatt) gthumb-ot használok, de nem az nyílik alapértelmezettben. elvileg a system - preferences - preferred applications menüben tudod állítani, mi mivel nyíljon meg, de itt csak pár alap dolgot lehet kapcsolni, képnézegető pont nincs..
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
illetve például a deluge nem hajlandó megjegyezni a torrentjeimet, amint kilépek, elfelejt mindent... mondjuk bugreportolok szorgalmasan, remélem javítják. bár az is lehet, hogy nálam van a hiba...