Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
törölt tag
tudom, hogy nincs hibernálás, de nem zavar. soha nem használtam, talán csak egyszer kipróbálni, de még az is pár éve volt, windows alatt... számomra teljesen szükségtelen funkció.
nekem sajnos több dolog is fagy 9.04 alatt. például exaile, scim-bridge, pidgin, update-manager
illetve például a deluge nem hajlandó megjegyezni a torrentjeimet, amint kilépek, elfelejt mindent... mondjuk bugreportolok szorgalmasan, remélem javítják. bár az is lehet, hogy nálam van a hiba...#14178: köszi, ilyesmire gondoltam én is, cska nem jelzi sehol, és nem tudtam, hogy most akkor ez van, vagy csak meghülyült a csomagkezelő.
hunfatal: ha csak a mappában levő képek léptetése a fontos, akkor erre az alapból az ubuntu részét képező eye-of-gnome is elég. én emellett (thumbnailes nézet, meg pár alap szerkesztőfunkció miatt) gthumb-ot használok, de nem az nyílik alapértelmezettben. elvileg a system - preferences - preferred applications menüben tudod állítani, mi mivel nyíljon meg, de itt csak pár alap dolgot lehet kapcsolni, képnézegető pont nincs..
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
illetve például a deluge nem hajlandó megjegyezni a torrentjeimet, amint kilépek, elfelejt mindent... mondjuk bugreportolok szorgalmasan, remélem javítják. bár az is lehet, hogy nálam van a hiba...