- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Cuccer
csendes tag
Sziasztok!
Lassan majd kifogyok a kérdésekből, de itt van még egy:
Próbáltam srt feliratos avit nézni a Totemmel, de azonnal kifagy belső adatfolyam-hibával.
Próbáltam utánanézni, hupon is volt valakinek ez a problémája, de nem válaszoltak neki semmit.Csak a felirattal lehet baja, mert más filmet lejátszik tök jól.
Persze, rögtön kipróbáltam VLCvel, és mplayerrel is, vlcvel ok volt, mplayer nem jelenítette meg az ő és ű betűket. Nem is ez lenne a legnagyobb baj, hanem (tudom ez csak csicsázás) ,a multimédia billentyűim csak totem alatt mennek. Próbáltam vlcben beállítani, van is benne ilye, hogy media play billentyű, nem hajlandó működni. Mplayer config fájlját is megírtam, a billentyűpárosításokkal, de így ráadásul még ki is fagy.
Szóval vagy a totemet kellene megjavítani, vagy valamelyik lejátszóban a billentyűket.
Köszi az ötleteket.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Jövedelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest