- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Koocka
tag
Hali!
Kubuntu 8.04.2-t használok KDE 3.5.10-el. Eredetileg 8.04.1 volt, a hibák akkor is fennáltak,csak az adepttel szépen frissítettem mindent.A vas amin fut egy ASUS F3SC laptop, hardverrel probléma nincs, Nvidia zárt driver a helyén és működik.
Annyi kérdésem lenne hogy én rontok el valamit, vagy a linux mégse annyira jó és stabil?
Több reinstall után is az adept randomba kereséskor vagy indításkor vagy root pass megadásakor "hibát észlel és leáll" (most nem ugrik be hogy ez hogy van linuxul) a firefox és a többi alkalmazás sokszor úgy indul el, hogy a fejléc a munkaasztalon kívülre esik, se bezárni se minimalizálni se teljesbe kitenni nemtudom, csak taskbaron jobbgombbal.Gondoltam rá hogy a Compiz lehet a baja, de egy teljes tiszta reinstall után, compiz nélkül is ugyanez van.
Valami ötlet esetleg?
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest