Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
vizimi
tag
Sziasztok!
Lelkes kezdőkén már többször újra telepítettem az Ubuntut mer bele bele futok hibákba melyeket nem tudok még megoldani.Négy kérdésem is lenne:
1.) Eltűnt az a képernyő vagy asztal aljáról az információs sáv. Elrejtés helyett töröltem véletlenül.
2.) Szeretnék beállítani 4 munkaasztalt és szeretném, ha a felső panelen látható lenne a 4 asztalt imitáló 4db ikon mely az asztalok közti váltást teszi lehetővé.
3.)Azokat a programokat melyeket nem a Synaptic csomagkezelővel töltök le és telepítek (külső progik pl.skype) azokat hogyan tudom eltávolítani lehetőleg grafikus felületen.
4.) Adobe Flash Player bár telepítve lett még is a böngésző megnyitásakor újra és újra telepíteni akarja. Aztán kiírja, hogy telepítve van.
Köszi
Aktív témák
- PC Játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest