- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- kreténtehén: Első lengyel túra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
vizimi
tag
Sziasztok!
Lelkes kezdőkén már többször újra telepítettem az Ubuntut mer bele bele futok hibákba melyeket nem tudok még megoldani.Négy kérdésem is lenne:
1.) Eltűnt az a képernyő vagy asztal aljáról az információs sáv. Elrejtés helyett töröltem véletlenül.
2.) Szeretnék beállítani 4 munkaasztalt és szeretném, ha a felső panelen látható lenne a 4 asztalt imitáló 4db ikon mely az asztalok közti váltást teszi lehetővé.
3.)Azokat a programokat melyeket nem a Synaptic csomagkezelővel töltök le és telepítek (külső progik pl.skype) azokat hogyan tudom eltávolítani lehetőleg grafikus felületen.
4.) Adobe Flash Player bár telepítve lett még is a böngésző megnyitásakor újra és újra telepíteni akarja. Aztán kiírja, hogy telepítve van.
Köszi
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Könyvajánló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest