Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
Aktív témák
-
Jester01
veterán
A kézi próbálgatás és a ciklusos dolog ugyanaz. A kártyád típusát ismerjük, a linken lévő lista alapján card=8 opció a helyes. Csak a tunert kell variálni. Ha van kompozit/s-video bemeneted (no meg megfelelő jeled) akkor a tuner nélkül már kipróbálhatod, hogy működik-e a kártya. A tuner csak az antennabemenet használatához kell, ebben segít a ciklus, mivel végigpróbálja az összes lehetőséget. Célszerű még egy kiíratást is beletenni, hogy le tudd olvasni mi a helyes tuner kód ha megvan a működő. Ilyesformán:
for i in $(seq 0 69);
do
rmmod tuner saa7134
modprobe saa7134 card=8 tuner=$i
echo "tuner=$i"
sleep 1
tvtime
doneEz a ciklus a tvtime progit használja ellenőrzésre, tehát azt telepítsd fel előtte, vagy cseréld ki az általad használt tv program nevére.
Ugyanakkor a próbálgatás elkerülhető, ha megnézed nem írtak-e típusszámot a tunerre a kártyán (tipikusan a fémdoboz).
Teletextre annó én az alevt programot használtam, nem tudom manapság mi a helyzet, én már egy ideje átálltam digitális műholdvételre (skystar2 kártya, vdr progival).
Sok sikert!
Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest