- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Jester01
veterán
A kézi próbálgatás és a ciklusos dolog ugyanaz. A kártyád típusát ismerjük, a linken lévő lista alapján card=8 opció a helyes. Csak a tunert kell variálni. Ha van kompozit/s-video bemeneted (no meg megfelelő jeled) akkor a tuner nélkül már kipróbálhatod, hogy működik-e a kártya. A tuner csak az antennabemenet használatához kell, ebben segít a ciklus, mivel végigpróbálja az összes lehetőséget. Célszerű még egy kiíratást is beletenni, hogy le tudd olvasni mi a helyes tuner kód ha megvan a működő. Ilyesformán:
for i in $(seq 0 69);
do
rmmod tuner saa7134
modprobe saa7134 card=8 tuner=$i
echo "tuner=$i"
sleep 1
tvtime
doneEz a ciklus a tvtime progit használja ellenőrzésre, tehát azt telepítsd fel előtte, vagy cseréld ki az általad használt tv program nevére.
Ugyanakkor a próbálgatás elkerülhető, ha megnézed nem írtak-e típusszámot a tunerre a kártyán (tipikusan a fémdoboz).
Teletextre annó én az alevt programot használtam, nem tudom manapság mi a helyzet, én már egy ideje átálltam digitális műholdvételre (skystar2 kártya, vdr progival).
Sok sikert!
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÁRI GARANCIÁVAL! Xiaomi Electric Scooter 5 Pro ELEKTROMOS ROLLER
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest