Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Ilyen egyszerű?!
Más:
Most desktopot újraindítottam. De sajnos nem indul el a rendszer, csak a barnás háttérszín jelenik meg (kb. login után hal be). Annyit kiír, hogy a home folderben a .dmrc-ét nem veszi figyelembe, mert másoknak nem kellett volna írási jogot adnom ide (ezt tényleg megtettem). Mit tudok tenni, hogy betöltődjön a rendszer?
ctrl+alt+backspace-re megjelenik a login ablak, adatok megadása után uez.
Próbáltam recovery mode-t, x server javítással, semmi.
Szerk: pontos hibaüzi:
user's home/.dmrc file is being ignored. This prevents the default session and language from being saved. File should be owned by user and have 644 permission. User's HOME directory must be owned by user and not writable by other users.
Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest