- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Krissz22
üzenetére
Nos ha 8.10et raksz fel, az úgy tudom alapból tartalmaz mindenféle támogatást az ilyen eszközökhöz és szolgáltatókhoz, de mást nem tudok.
Mi 8.04re raktunk ilyen mobil netet, csak talán másik eszköz volt. Az /etc/wvdial.conf-ot szerkesztettük, de fejből már nem emlékszem, hogy miket (meg most megnéztem a saját gépemet is, ezen nincs is ilyen file, hmm). Illetve még annyi volt, hogy valamiért nagyon nem akart menni, így előtte egy vinXP-s gépen üzemeltük be, és utána ment ubuntu alatt is. Szóval ez kicsit ilyen toldozott megoldás, de ment (ja amúgy vodafone). Holnap meg tudom nézni a konfig filet, bár mivel eltérő az eszköz (az E220), így lehet a beállítások is mások.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest