Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Krissz22
üzenetére
Nos ha 8.10et raksz fel, az úgy tudom alapból tartalmaz mindenféle támogatást az ilyen eszközökhöz és szolgáltatókhoz, de mást nem tudok.
Mi 8.04re raktunk ilyen mobil netet, csak talán másik eszköz volt. Az /etc/wvdial.conf-ot szerkesztettük, de fejből már nem emlékszem, hogy miket (meg most megnéztem a saját gépemet is, ezen nincs is ilyen file, hmm). Illetve még annyi volt, hogy valamiért nagyon nem akart menni, így előtte egy vinXP-s gépen üzemeltük be, és utána ment ubuntu alatt is. Szóval ez kicsit ilyen toldozott megoldás, de ment (ja amúgy vodafone). Holnap meg tudom nézni a konfig filet, bár mivel eltérő az eszköz (az E220), így lehet a beállítások is mások.
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RAM topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bittorrent topik
- Ingatlanos topic!
- Tápos kibeszélő offtopik
- Linux Mint
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest