- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- thesound: Segítőkészség
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Igen, azt csináltam, de az kézzel kiválasztosdi, bár végigcsináltam, nem lett jó, úh újra raktam az egészet..
De a Berylt ezen a laptop Radeon X1100-ason sehogy se tudom életre kelteni.. Leírások alapján már végigpróbáltam mindent, jelengleg ott tartok leírás alapján csináltam egy külön Xgl sessiont, azzal jövök be, így az asztali effektek után van kocka meg hullámzó ablak (de ez a 2 gondolom a composite ami eddig nem ment), de ablak keretek nincsenek, és a beryl sem akar csinálni semmit, hiába van elindítva a manager..
szerk: illetve ablak sarkok megjelennek, de a ''csík'' (title bar), bezáró gomb stb nem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest