Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
spammer
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Előre is leszögezem, nem értek igazán a linuxhoz, ezzel szeretnék ismerkedni.
Felraktam az Ubuntut (Ubuntu.hu-ról letölve a legújabb), a helyzet a következő. Telepítettem egy külön vinyóra külön partícióra, nem ahol windows vista van. Addig lehúztam a Windowsos meghajtót (C), nehogy összevariáljon vmit, vagy letöröljön nekem vmit.
Szóval Addig windows vinyó le, ubuntu install másik vinyóra, kész, utána windows vinyót vissza, de nem történik semmi. Bootnál annyit ír hogy GRUB és megáll..
Se linux, se win, se választó képernyő. Csak akkor indul a rendszer ha berakom az install cd-t és arról bootolok, akkor vagy windowst indíthatom vagy az ubuntu live cd-t.
Kérdés: hogy tudnám megoldani hogy legyen bootolásnál választó képernyő és alapjáraton a windowst indítsa (vagy pedig az ubuntut vinyóról cd nélkül persze)?
Köszi előre is a segítséget.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Parfüm topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest