Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-24 13:50:05

LOGOUT.hu

Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6748) #68270080 válasza Egon (#6747) üzenetére


#68270080
törölt tag

A Hikvision az egyik (ha nem a legjobb) NVR alternatíva, nagyon ott vannak a szeren, főleg az ujgurok megfigyelésében, de van néhány komoly probléma azon kívül is vele:
1. Kínai (Külön zárt VLAN kell neki, mert hazatelefonál a kommunista pártnak).
2. Google translate-tel van magyarra fordítva helyenként a felülete, ezért elég érdekes szójátékok vannak rajta, plusz elnagyolt, ronda a felülete.
3. nekem az érzékelési területeket sosem sikerült beállítanom, sem a saját kezelőfelületén, sem különféle böngészőkön keresztül, így egész képernyős módban üzemelt mind a 4 Hikvision kamera (a Synologynál legalább választhattam, hogy a Surveillance Station saját beállításait, vagy a kameráét akarom használni).
4. Az érzékenységgel sokat játszadoztam, de az éjjeli lepkékre és a macskák szemére sötétben, hóra, esőre, a lomb mozgására, madarak, macskák mozgásaira folyton beindult. Egy éjszakai esőben pl. 3,5 órányi esőt vett fel, ugyanakkor mikor a kukások felborították a szemetesládát, és nem szedték össze azt, ami kipergett, nem rögzítette az elejétől a végéig, így bizonyítékként sem tudtam felhasználni, hogy panaszt tegyek.
5. Ugyanannyit fogyaszt, mint az UDMPro, a 4 kamera és a PoE switch, pedig a tudás és funkcionalitás össze sem mérhető.

OFF
Most már minden héten vannak olyan kukás felvételeim, ami elmehetne egy Benny Hill show-ba.

Én is úgy vágtam bele, hogy mindent is rögzítek: semmi értelme, de majd idővel észre fogod venni. Főleg, mikor a police elkéri (bocsánat: lefoglalja) a szomszéd betörés felvételét, és 2-3 órát keresgélsz, mire megtalálod, és kiteszed nekik Pendrive-ra, miközben az urak a nyakadba lihegnek és isszák a kávédat - mert a kedves vendéget meleg itallal kínáljuk errefelé.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.