Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
intuicio
aktív tag
szia! Amit küldtél AMDoverclock progit,leszedtem,használtam,de nem minden opciot kaptam meg mint amit a képek mutattak az oldalon...Pl azok a csuszkák nem voltak rajta..Elinditottam az Autostart overclockot,dolgozott vele vagy 2órát,de semmit nem emelt rajta... Nosza kimentem BIOSba,és felhúztam 3.4Ghz-ig.majd lefutattam egy 3dMark Vantage,és nem fagyott le,nem akadt ki..a procim felment 45fokra
Eddig j2órás játék után sem fagyott le a gép..
Szerinted húzható még a proca fesz emelés nélkül? ahoz már nem merek hozzányulni.. Amugy mivel lehetne még letesztelni? Prime95? KÖSZI
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest