Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"a legújabb bios felrakása után gond nélkül lehet birizgálni."
Jelenleg is a legújabb BIOS van fent, ami egyáltalán az Abit SA6-hoz elérhető, mégsem lehet sajnos birizgálni külön az értékeket."Ezt lehet, h hiába mented el, ha valamiért nem tud normálisan bebootolni (pl. fsb húzás), gyakran visszaáll alapértelmezésekre."
Tulajdonképpen elfogadja a módosításokat, tehát nem áll vissza alapértelmezésekre (szerencsére), mert az órajelek továbbra is magasabbak maradnak a korábbiaknál, de akkor se tetszik neki, mert minden alkalommal felhívja rá a figyelmet, h "CPU is unworkable or has been changed"
Múltkor picit húzogattam a procit, és a szokásos memóriatesztelések és a BIOS megjelenése után hihetetlenül elkezdett vijjogni az alaplap. Valami nagyon nem tetszett neki, pedig nem emeltem az órajelet túl nagy mértékben. Ezt többször is megcsinálta azután is, hogy visszább állítottam az értékeket. A problémát csak a CMOS jumperes megoldás szüntette meg. Mitől lehetett ez a hangjelzés?

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi