Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DENON
tag
Gondolom ti is használjátok az Everestet az lenne a kérdésem hogy valós értékeket ir ki a hőmérséklet figyelője sztetek ? Aki nézte már valaha elég furcsa számomra hogy a processzor ugy van hogy CPU 39 CPU1mag 57 CPU2mag 55 most akkor melyikre kell figyelni mikor huzok rajta ?
Alaplapomba (lent látható)nem tudom ohgy lehet kifixálni a dolgokat méh 478-ba volt egy gigabyte lapom ott volt egy olyan menüpont hogy ha a processzort birizgáltam(FSB,vagy hivjuk aminek akarjuk)akkor nem bántotta a VGA,RAM MHZ-jait most ennél azt hogy lehetne megcsinálni,vagy csak állitsam a VGA pci expresz... 100 ra és annyi ? a memoriát meg mivel huzza magával mikor a procit emelném akkkor mondjuk most megy a proci 266*8 ban RAM 800 akkor mikor emelek 266<300 ra akkor a memo 800<900 ra most igy gondolom nem lehet baja,de sztem nem is bootolna be szoval ha feltolom 300ig a procit akkor ha a memoriát visszateszem 800ra az ugy jó lesz sztetek ?ha menni fog normálisan(core-t még nem tuningoltam,478-ba még ment a dolog
)akkor természetesen fesz emelés nélkül megyek amig lehet.Ja és ha már ilyen hosszu lesz akkor a memoriánál mi a jobb ha kicsi az elérési ut vagy ha nagy a mhz ? ezt nem teljesen értem régen se vágtam
most ugy a jobb hogy mennyen anyit amennyit bir vagy legyenek kicsik a cl-ek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)akkor természetesen fesz emelés nélkül megyek amig lehet.Ja és ha már ilyen hosszu lesz akkor a memoriánál mi a jobb ha kicsi az elérési ut vagy ha nagy a mhz ? ezt nem teljesen értem régen se vágtam