Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgeri
tag
válasz
band1103
üzenetére
Nos azért mert ebben a fórumban nem tevékenykedek attól még értek hozzá..... Ha visszaolvastál volna írtam neki h mit csináljon! Esetleg van vmi bajod az olvasásal? Manapság nagyon jó tanfolyamok vannak. Továbbá XX50-es végű Phenomonokat ajánld már mert azok a javított verziók. Tovább egy quad core-t nem lehet összehasonlítani egy dual core-ral.... Beszéljünk okoska a Q6600ról. 33 ezer. Rendesen megbassza körökkel az amd-ed. Erről ennyit. Vagy nem így van??? Nahugye. Most azon vitatkozunk melyik a jobb az AMD vagy az Intel? Naah melyik???
Segítsünk??? Szerintem Te is tudod. Tuningba is az intel klasszisokkal jobb ezt szerintem itt lévő társak is megerősítik. Egyébként meg nem két senki h itt önkényeses bíráskodj. Ha nem tetszik vmi akkor így jártál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iOS alkalmazások
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- 4 gen i 7 procik i7-4790 /i7-4790K
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Segítsünk??? Szerintem Te is tudod. Tuningba is az intel klasszisokkal jobb ezt szerintem itt lévő társak is megerősítik. Egyébként meg nem két senki h itt önkényeses bíráskodj. Ha nem tetszik vmi akkor így jártál.