- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbalazs01
csendes tag
Sziasztok !
Vettem egy Asus Crosshair V Formula Z - alaplapot és mellé egy 8 magos AMD FX-8320 processzort. Tudom, hogy sokan nem szeretik az AMD - t de sajnos anyagilag csak ezt tudtam megengedni magamnak.
Szeretnék emelni a teljesitményén a proci unlocker kiadás, szoval addig tudom húzni ameddig bírja. Mivel egy Corsair H100i hűtésem van ezért gondolom tudnám bőven emeli az proci sebességét.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez miként lehetséges. Sajnos ennyire nem értek az alaplaphoz, pedig állítólag ezzel orba szájba lehet tunningolni.
Ha van valaki aki ért vagy neagyisten ugyanilyen konfigja van és tunningolva használja írja meg légyszives, hogy miként lehet belőni a dolgokat rajta.
Előre is köszönöm a segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest