Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GsiSzi
újonc
Sziasztok!
Gondoltam kicsit tuningoljuk...
A procim egy e6600 2.4ghz egy Asus P5b-premium lapban, kipróbáltam mit tud gyári hűtővel, akkor 2,7 ig jutottam vele, de elég meleg lett a helyzeta procim most 3.07 ketyeg ( fsb 340 ) de már egy cooler master hyper 212 evo alatt. A problémám az lenne ha akarok adni még egy kis órajelet a processzornak a gép újraindul de semmi csak fekete képernyő. Csinálta már ezt akkor a memóriát vettem vissza amit arányosan emelt a proci fsb-jével, ez most ddr2-850. Ez alapból 800mhz volt ( ddr2-800 kingston 2x1Gb ). De most ha visszaveszem ismét kisebbre nem segít, csak megint fekete képernyőt kapok.
A feszültségeket kellene babrálnom kicsit? vagy a memória időzítésével? most minden ilyen érték Auto-n van a biosban. Amit szeretnék elérni az a 3,5 Ghz, vagy esetleg többet is
Esetleg tudnátok adni egy kis segítséget, esetleg tanácsokat milyen irányban induljak el az értékekkel kapcsolatban? és miket állítsak át?
Köszi előre is a Helpet mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest