- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz
adamcsik #40725 üzenetére
Ez semennyire, mert csak a négyszög impulzusok számát növeled. A feszültségemelés kis mértékben javítja a stabilitást de azt már nem szabad maxra húzni csak amennyit mondunk neked. Még az is jóval alatta van a károsnak. Szóval nó para. :-)
Egyelőre azt állítsd be amit mondtam fesz még nem kell. Nekem 2200 vagy 2400-nél kellett egy kis feszt adni.
Amúgy ne sajnáld, mert egy 2000Ft-os prociról beszélünk de lehet annyiért sem tudnád eladni.VGA-ból meg amit tegnap linkeltem 10-ért majdnem 3év garival 6670. Nem biztos, hogy neked megér a GDDR5 változat 18ezret. A mostani VGA-dnál sokkal de sokkal jobb. Ha nem tetszik el tudod adni kevés bukóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 8.gen i3 és 9.gen i5 processzorok érkeztek!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest