- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Tudna valaki linkelni egy szájbarágós leírást Phenom II X4 945 tuningoláshoz?
Eddig Athlon II X4 620-am volt, ott azt csináltam, hogy kikísérleteztem lejjebbvett szorzóval a maximum Ref/Host clockot, ami 200-ról egész 265-ig ment stabilan (akkori leírásban egy 770-es chipsettel asszem 300-ig ment), aztán állítottam a proci szorzóját mindig 0,5-tel felfele és teszteltem prime 95-tel. A vége 12,5-ös szorzó volt (3,318 GHz), 13-nál (3,445 GHz) már instabil lett a rendszer. Akkor megkérdeztem a fórumban, hogy mit kéne tenni, feszemelést javasoltak, de féltem tőle kicsit, meg leírás se nagyon volt hozzá.
Ja és a ramokat is visszavettem 3,33-as szorzóra, így 3,33x265 = 883 MHz lett, ez egy Kingston Hyper-X Blu Kit-nek nem nagy tuning, lehet ezt jobban? Feszemeléssel?
Az NB-t és HT-t békénhagytam, mert instabil lett a rendszer, ahányszor hozzányúltam. Az akkori leírásban le volt írva, mit hogy kell, de nekem AM2+os lapom van, 690G-s chipsettel és ott még 1000 a HT, vagy nem tudom mi volt a probléma.
A kérdésem tehát, hogy a 945-öt is ugyanígy kell-e tuningolni, illetve feszemelés howto-t valaki tudna-e linkelni, nehogy 1 V-onként kezdjem el kikísérletezni, hogy tényleg füsttel működnek-e a microchipek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Apple MacBook
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem lesz Xiaomi 16
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest