- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
válasz
Telefunen #3727 üzenetére
Na beállítgattam mindent, a leírásod nagyon tuti, majdnem mindent megtaláltam, cpu, feszek arány stb megvan, de a memória időzítéseket nem tudtam előhozni, az alaplap könyvében sem láttam egy képen sem hogy hol lehet, ugyhogy az maradt.
a feszt magától állítgatja 1.16-1.26ig kb, mert közben ugrál a szorzó 6-7en, ezt mivel tudom kikapcsolni? engem zavar hogy idleben is valtogat 2.5 és 3 ghz között, akkor inkabb legyen fix 3.
hűtést még automatan hagytam, most sem forog, 23 fokos igy passzivan azzal szerintem nemlesz gond. (gyári hűtő)indult elsőre, eddig minden oke, most tolok mindjart egy 3dmark vantaget letesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Építő/felújító topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parfüm topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest