Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolee33

csendes tag

válasz yolan #35821 üzenetére

fsb-engedné állítani akár 500-ig is.440-en el is indult,fel is állt az oprendszer,de teszt alatt a ramok azonnal kifagytak...:-( vagy 800 vagy semmi...és nemtaláltam állítási lehetőséget,mint a régebbi msi lapban hogy 1/1 vagy 1/2 legyen az arány ahogy a ramokat használja,úgy többet tudtam variálni,de így ad négy vagy öt fix lehetőséget,és passz.ha túllépem a 400-as "keretet" akkor ugye felkúszik a ram is és szépen kifagynak.feszkót sose álligattam és nemigazán szeretnék,automatán megy és ment is,és semmi gond,nem melegszik.viszont egyszer stabil 1.33 v-on probáltam,de orthos alatt 1-2 mp után rögtön hiba,de automatán órákig is elmegy hiba nélkül.igazából lehet ramcsere lenne az igazi,1066-osak amik bírnák akár 1333-at is .akkor lehetne szó róla hogy húzzam tovább.és biztos hogy a ramok fagynak ki.másik lapban másik procival másik táppal stb...de az eredmény ugyanez.ha magasabban mennek a ramok 800-nál kb.tizzel,máris végük:-( .kifogtam a selejtet.ja és 6-6-6-18 on mennek 1.8 volton,papír szerint ez kell nekik

Új hozzászólás Aktív témák