- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee33
csendes tag
fsb-engedné állítani akár 500-ig is.440-en el is indult,fel is állt az oprendszer,de teszt alatt a ramok azonnal kifagytak...:-( vagy 800 vagy semmi...és nemtaláltam állítási lehetőséget,mint a régebbi msi lapban hogy 1/1 vagy 1/2 legyen az arány ahogy a ramokat használja,úgy többet tudtam variálni,de így ad négy vagy öt fix lehetőséget,és passz.ha túllépem a 400-as "keretet" akkor ugye felkúszik a ram is és szépen kifagynak.feszkót sose álligattam és nemigazán szeretnék,automatán megy és ment is,és semmi gond,nem melegszik.viszont egyszer stabil 1.33 v-on probáltam,de orthos alatt 1-2 mp után rögtön hiba,de automatán órákig is elmegy hiba nélkül.igazából lehet ramcsere lenne az igazi,1066-osak amik bírnák akár 1333-at is .akkor lehetne szó róla hogy húzzam tovább.és biztos hogy a ramok fagynak ki.másik lapban másik procival másik táppal stb...de az eredmény ugyanez.ha magasabban mennek a ramok 800-nál kb.tizzel,máris végük:-( .kifogtam a selejtet.ja és 6-6-6-18 on mennek 1.8 volton,papír szerint ez kell nekik
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest