- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nihill
őstag
Na hát sehova se jutottam a tuningolással.
Szinte bármit állítok, utána újraindításnál Safe Modeban indul a BIOS, és kéri az adatok megváltoztatását.
De még csak lefelé sem tudom állítani a sebességet.
Pl. FSB meg minden marad alapon, CPU szorzót visszább veszem, szinte biztos hogy nem engedi így bebootolni. Vagy ha nem egyből akkor néhány boot után beszól hogy safe mode, csináljak valamit. Legjobb eredményem 2,5-ös procival 2,7, de ezt is csak úgy hogy minden szorzót hagytam auton, és az FSBt emeltem csak (RAM természetesen vissza véve). De így is csak néhányszor bootolt be. Próbáltam fesz. emelést is, de semmit nem javult.
Olyan mintha nem a CPU képességei korlátoznának be, hanem valami más, de mi
Ja és a NB szorzót bárhova is rakom, mindenképpen *10-el fogja számolni a valóságban.
Netes reviewet amit találtam erről a prociról, ott 2,95-re húzták fesz emelés nélkül, szóval lehetne ezt tuningolni, csak mit rontok el?
Bármilyen ötletet/tanácsot szívesen veszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Plazma TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel core I7 8700k
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest