Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pitterix: Gyógytorna
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nihill
őstag
Sziasztok!
EZT a kérdést itt is feltenném a hozzáértőkhöz, mert úgyis ide akarok majd jönni vele ha meglesz

-
nihill
őstag
Na hát sehova se jutottam a tuningolással.

Szinte bármit állítok, utána újraindításnál Safe Modeban indul a BIOS, és kéri az adatok megváltoztatását.
De még csak lefelé sem tudom állítani a sebességet.
Pl. FSB meg minden marad alapon, CPU szorzót visszább veszem, szinte biztos hogy nem engedi így bebootolni. Vagy ha nem egyből akkor néhány boot után beszól hogy safe mode, csináljak valamit. Legjobb eredményem 2,5-ös procival 2,7, de ezt is csak úgy hogy minden szorzót hagytam auton, és az FSBt emeltem csak (RAM természetesen vissza véve). De így is csak néhányszor bootolt be. Próbáltam fesz. emelést is, de semmit nem javult.
Olyan mintha nem a CPU képességei korlátoznának be, hanem valami más, de mi
Ja és a NB szorzót bárhova is rakom, mindenképpen *10-el fogja számolni a valóságban.
Netes reviewet amit találtam erről a prociról, ott 2,95-re húzták fesz emelés nélkül, szóval lehetne ezt tuningolni, csak mit rontok el?
Bármilyen ötletet/tanácsot szívesen veszek
-
nihill
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
Megnyitod a feladatkezelőt és játék után visszanézed.
-
-
nihill
őstag
Sziasztok!
Az adatlapomon szereplő 2. konfigon lehetne annyit húzni, hogy érezhetően csökkenjen a néhány játékban jelen lévő CPU limitem?
Próbaképp ráraktam +125MHz-t, de nem vettem észre semmi javulást tőle.
Érdemes egyáltalán próbálkozni vele? Javulhat annyit hogy ne csak tesztprogramban lássak különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő