Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Worker
aktív tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
IGEN, erre a leirasra celoztam, h NEM ERTEM.
Pl. kezdjuk a ram-beallitasnal, ami a legsotetebb resz:
"a RAM frekvenciáját így tudjuk a legegyszerűbben kiszámolni:
[External Clock vagy tévesen FSB] x [CPU szorzó] / [RAM valós órajel] = X.Y, az eredményt fel kell kerekíteni egészre, ez az OSZTÓ, ezzel kell leosztani az aktuális CPU órajelet.
(ha pl. 6.01... eredmény jön ki, azt már nem kell felkerekíteni 7-re, ha pontosabban helyettesítesz be akkor 6 alatti eredményt kapsz, pl. 667-es memória esetében 333 helyett 333.33...-mal számolva)
Pl.: Athlon 64 3000+, DDR2-800:
9x200/400=4.5 felkerekítve 5, vagyis a RAM órajele: 9x200/5=360 => ''DDR2-720''"- Minek nekem a frekvencia? Mit kezdek vele? Egyaltalan mi az jelen esetben?
- A ram valos orajel 800as ddr2 eseten 400 mhz vagy mennyi? Mitol 'valos'?
- Le kell osztani az aktualis orajelet... ahamm... es az nekem miert jo? Mire kell nekem ez az adat?
- A peldaban kiszamolt DDR2-720 erteket mi a halalra hasznalom fel, es miert jo, h sikerult ezt kiszamolnom? Miben segit ez nekem, h jol allitsam be egymashoz viszonyitva a proci es a memoria orajeleket?A kesobbi reszek ebbol kovetkeztetve megint tok sotetek.
Pl. fogalmam sincs mi az a T1-T2, vagy hogy mik az idozitesek, es miert minel jobb az, ha azok minel alacsonyabbak.A fent leirt kerdeseken kivul joval tobb kerdes merult fel bennem, csak peldakent emeltem ki parat, ha mar ennyire hitetlenkedsz, h van aki nem ert egy 'ennyire szajbaragos' (???) leirast...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mozilla Firefox
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest