- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Hello
Köszönöm szépen
Régebben néztem nincs újabb bios mint ami nekem van fent.
Alapból ugy próbáltam hogy Minden GYÁri értéken.
csak az fsbt vettem fel olyan 348 ra tehát nagyon minimálisan és már azzal nem indult el. pedig minden gyári érték volt.
Most fix 1.1vra löttem be aprocit de akko adhatok neki többet? 1.25 őt ?Letöltöttem ezt az easy tune-t abba se tudok állítani rendesen.
Abban is a CPU fesz 1.1 re lőttem de eredetileg "target voltag :1,45 öt irt????"
Levettem 1.1 re az everest akkor 0.8at mutatott... de viszont érezhetően 4-5 dokkal hűvösebb lett a proci. de az FSB-t ott setudom lőni.. ennyire nem birja az alaplapom?
VGA hiba nme lehet most vettem ujjat és az előzővel se volt jó.Memóriát fontos húzni? nem nagyon akarom húzni max 10+ olyan 3.3ghzetakarok elérni csak. de egyzserűen nem megy ? 3.3 amugy elmenne 1.1 volton vagy anank már adnom kellene pluszt?
Holnap ránézek mégegyzser a leirásod alpaján. Köszönöm-Smithhh :
Fentebbi HSZ emben bennevan valami gigabyte ga 945 pl sp3 asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest