- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
Mekibácsi #26211 üzenetére
Hali,
Darál0w-al meg sem próbálom felvenni a versenyt, de mivel évek óta rendszeresen olvasok és tagja vagyok egy csomó ilyen kérdésekkel foglalkozó oldalnak (bár itt nem voltam aktív :( ), ezért ha Ő valamilyen csoda folytán most nem segítene talán én is tudok egy két tippet adni ha gondolod.
De elöszőr is nézd meg hogy egy 15-körös IBT teszt meg egy 8 körös Prime "Blend" lefut e normálisan.
Kezd a IBT-vel (stress level high), a P95-öt hagyd másodjára, és légyszi a Prime alatt toljad a Furmark-or is hogy biztosak legyünk a gép jelenlegi stabilitásában.
Aztán ha rendben lefutottak akkor mond meg hogy minek mennyi volt a max temp-je.Biosban már most is átálíthatod PCI-E-t 100Mhz-re mert az biztosan annyi fog maradni amig gép a gép
A többit majd ha tunningra kerül a sor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest