Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
3,8-on 1,3V Biosban (meg pár ezred, amire nem emlékszem pontosan). Ez terhelve 1,25-26 körül van (mocsok dropja van a lapnak).
Ha eddig ment a dolog, most meg nem, akkor lehet, hogy triviálisan öregszik a lap; száradnak a kondik, ilyesmi. Az se mai darab

De nem értek hozzá, sajna elég hulla ez a topic. Megkérdheted a Yorkfieldben is, hátha arra többen járnak... -
Akkor halkan megjegyezném, hogy az enyém a fos x48-as lapban megy 4 gigát, csak sajna nem stabil (kivág a tesztből) és lusta vagyok napokat ezzel pöcsölni. De a 3,8 az beton és IBT-vel sem megy 72 fok fölé, életszagúban pedig 60 körül megáll. Nem vízzel

szerk:
Ehm már megint összekevertem a lapokat; ez nem az a titán, amelyre gondoltam
De azért rugdalni lehet, csak a hűtése elégtelen valszeg a 4 Ghz-hez... -
belaazallat
addikt
"A Ramnál amit beszéltünk meg Standart volt, most tettem Turbora....
egyébként ezek mit csinálnak????"Ezt is leírtam:
""Extreme, Standard meg talán Turbo ....Ott mit állitsak be? Most láttam egy képen hogy ott Extreme.....van...."
Ezek a memória időzítések lesznek. max turbo, extreme beállításon instabill lehet a rendszer."
-
belaazallat
addikt
Hali!
"C.I.A 2 funkció" állítsd disable-re.
Olyat keressél, hogy C1E vagy C2E ezeket tedd enable-re."Extreme, Standard meg talán Turbo ....Ott mit állitsak be? Most láttam egy képen hogy ott Extreme.....van...."
Ezek a memória időzítések lesznek. max turbo, extreme beállításon instabill lehet a rendszer.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Arc Raiders
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem IBT?