Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok jártas a tuningolás területén. Nem is nagyon van rá szükségem. A procit szoktam egy picit meghúzni (ezt se mindig)
A mostani procim Q9400 eddig simán vitte minden egyéb fesz állítgatás nélkül a 3.4 Ghz-et.Ma viszont észre vettem, hogy vissza állt alap órajelre. Amikor újra beállítom akkor kicsit vacakol majd megint vissza állítja magát alapra.
Egy VGA kártyát cseréltem. Feltételezem, hogy ez lehet az oka.GTX260 ról GTX460 ra.
Mi lehet a megoldás? Adjak feszkót a PCI-e slotnak (eddig auto beállításon volt)? Ha igen mennyit lehet biztonsággal?
Az alaplap Gigabyte P35 DS4
Esetleg mást kéne állítani?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Tenisz topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest