Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Sziasztok,
A CPU-n hűtőt cserélek, ezért most kíváncsiságból megemeltem az órajelet. Minden flottul megy, csak nem értek vmit.
Az Everest stabilitás tesztjét használtam a hőmérséklet monitorozáshoz. 10 és 20% emelést eszközöltem, és az Everest szerint gyakorlatilag nem emelkedett a magok hőmérséklete (52/51 @ 2,92 - 53/51 @ 3.2).
Létezik ilyen vagy csak egyszerűen rossz a visszajelzés?
Van egy HWMonitor nevű programom is. Ez rendre 5-6 fokkal magasabb hőmérsékletet mutatott, a nagyobb órajelnél terhelt és terheletlen állapotban is. 2,92GHz estén még nem használtam azt, de most kipróbálom ott is...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő