- DraXoN: Utolsó 2011-3
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zs-mate
tag
válasz
darál0w #20007 üzenetére
Probléma a következő: tegnap cserélem a procit, ezelőtt E7200@3,2ghz volt, most betettem ezt egy új gyári hűtéssel. Bios resi és bios frissítés után, ha minden auto-n van, nagyon belassul a rendszer. Nemértem a 6os szorzót se többet között. Ha nekiállok szórakozni biosban ( pcie 100, fsb 400, 1,25 V cpu, 2,1V ram, ) felteszi 3,6-ra talán, de bekapcsoláskor 50, játék alatt negyed óra elteltével 70 fokra megy fel ( cod 4). Prime-ot nem is eresztem rá, mert esélytelen hogy kibírja. Új volt a hűtő, de ugye nagyon szopok a felrakással. Számíthat-e annyit, hogy esetleg rosszul raktam rá egymás után 15x kb, mert annyiszor próbáltam, vagy túl kevés/sok paszta van rajta??? nem tudom elképzelni hogy ennyit számítana. Most gondolkozom egy tx3 on, de így hogy minden auto-n van nagyon alulteljesít az előző proci húzott változatához képest.
Mi lehet a probléma, ennyire kevés lenne ehhez a procihoz a gyári hűtő, vagy biosban tolok el valamit, esetleg mást rontottam el
Kellenének a pontos beállítások, 3,6-4ghz körül, és ha nem bírja akkor kib@szom a gyári hűtőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest