Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
zs-mate
tag
válasz
darál0w
üzenetére
Probléma a következő: tegnap cserélem a procit, ezelőtt E7200@3,2ghz volt, most betettem ezt egy új gyári hűtéssel. Bios resi és bios frissítés után, ha minden auto-n van, nagyon belassul a rendszer. Nemértem a 6os szorzót se többet között. Ha nekiállok szórakozni biosban ( pcie 100, fsb 400, 1,25 V cpu, 2,1V ram, ) felteszi 3,6-ra talán, de bekapcsoláskor 50, játék alatt negyed óra elteltével 70 fokra megy fel ( cod 4). Prime-ot nem is eresztem rá, mert esélytelen hogy kibírja. Új volt a hűtő, de ugye nagyon szopok a felrakással. Számíthat-e annyit, hogy esetleg rosszul raktam rá egymás után 15x kb, mert annyiszor próbáltam, vagy túl kevés/sok paszta van rajta??? nem tudom elképzelni hogy ennyit számítana. Most gondolkozom egy tx3 on, de így hogy minden auto-n van nagyon alulteljesít az előző proci húzott változatához képest.
Mi lehet a probléma, ennyire kevés lenne ehhez a procihoz a gyári hűtő, vagy biosban tolok el valamit, esetleg mást rontottam el

Kellenének a pontos beállítások, 3,6-4ghz körül, és ha nem bírja akkor kib@szom a gyári hűtőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Formula-1
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Társasjáték topic
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest