Új hozzászólás Aktív témák

• sestertius

őstag

válasz darál0w #17077 üzenetére

Tisztelet! :R

Az egyedüli próbák után előrébb sajna nem nagyon jutottam a konfigommal kapcsolatban...
    Találtam xfx laphoz topikot, de sajna nem nagyon találtam választ ott a kérdéseimre. Kerestem máshol BIOS beállításokat, de nem igazán találtam...
    Szóval nem tudom húzni még mindig a procit, a ram sincs belőve, az alaplapról ne is beszéljünk.. a vga meg egy későbbi történet... remélem nem hagytam ki semmit! :DD

Egy-két kérdés: találtam BIOS-hoz egy-két képet beállításokról, így kérdeznék, mi micsoda és miért van úgy állítva, ahogy:
    - az FSB&MEMORY CONFIG-on belül mi az EPP 2.0 MEMORY?
    - a CPU CONFIGURATION-nál a Limit CPUID MaxVal-t általában DISABLED-re állítják - gyárilag nem, miért?
    - ugyanitt az Intel Speed Step szintén DISABLED-re van állítva, miért?
    - valamint egy pár helyen a System Clocks beállításoknál átállították DISABLED-re a Spread Spectrum Setting-en belül a HT Spread Spectrum-ot és a PCIe Spread Spectrum (MCP)-ot is. Ezeknek mi a jelentősége?

Remélem nem beszéltem kínaiul és volt értelme ezeket bepötyögni... :D

Lehet, hogy nincs jelentősége, de tulajdonképpen a helyzet ugyanaz, mint eddig. Egy kis húzás a procinak, először ezután beindul, aztán a következő indításnál már csak stand by...

Tudom, hogy meg lehet oldani a dolgot, csak már jönnék rá, hogyan...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés