- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Sziasztok megint, szia Yolan!
Lenne egy probléma: az i5 750 procimat húztam és alap fesz alatt ment 200 x 19 (3800 Mzh-en). Ez eddig jó, de a 20as szorzót +0.1v vel sem bírja... Gondoltam adok neki VTT-t, hátha az segít, de nem... Emeltem 2-3 lépésnyit minden feszen ami létezik, de még mindíg nem. Emellett azt vettem észre, hogy még stabil feszeken, a 3. mag (#2 core) sokkal gyengébben teljesít. Ezt prime alatt vettem észre. Megy a 4 mag, és 3 egyszerre dobálja a passed-eket, ez meg lemarad, mint a borravaló. Van, hogy már az elsó 5 perc alatt 3 percet késik, szóval nagyon dúrván gagyi. És alulfeszeknél is mindíg 10ből 10szer ez adja be a törülközőt. Szóval a kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mi a teendő?Erre azt a választ kaptam, hogy "mert nem nagyon szereti a proci a páros szorzókat, ne szorzó emeléssel tuningold hanem bclk emeléssel. többit ne ide."
Mivel nem oda illő topicba írtam, úgyhogy jöttem ide...
Szóval, ez egy 21-es szorzóval mehetne? vagy inkább legyen a bclk 205 -210?
És akkor nem lehet semmit sem csinálni a #2core-van???
Új hozzászólás Aktív témák
- Öreg hardver, középkorú Android, friss telep
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Intel i7 8700 Box
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5700X3D dobozában eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest