- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok! Érdekelne a véleményetek az alábbiakkal kapcsolatban: Tegnap gondoltam tesztelgetem az itthon lévő hövezetöpasztákat. Le fel pakolgattam egy párszor a hütöt a cpu-n, mikor észrevettem, hogy megsértette nem kicsit egy feltételezhetö porszem, a cpu kupakját és a hütö érintkezö felületét. Karc + egy benyomódás volt látható mindkettön. Sajna ém hülye mérgemben megcsiszoltam mind2t és egy kalap kaki lett. a cpu-ról szinte eltűntek a feliratok (gondolom gari ugrott) és a hütö alja pedig nikkelezett volt, ami alól most már kis foltban sikeresen kilátszik a réz. Úgy vettem észre hogy kb 2 fokkal lett melegebb az egész, tehát ennyit romlott a teljesitménye a hütésnek. Mivel nagyon bánt a dolog
(am ilyen még velem soha sem történt)
, szeretném visszaállitani az eredeti állapotot valahogy (nyilván a garinak lőttek). Tanácsok kellenének
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Honda topik
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest